20 Nov 2012

Zvon: Samsung Galaxy S IV camera de 13MP si procesor qadcore A15

20 Nov 2012

Cea de-a patra versiune a terminalului Samsung Galaxy S ar urma sa aiba un ecran de 4,99” si o rezolutie de 1080 x 1920 pixeli, care deja pare a fi noul standard pentru modelele de varf din 2013.Samsung ar urma sa prezinte la CES 2013 primul panou HD Super AMOLED cu aceasta rezolutie.

Cum compania nu a lansat nici pana in ziua de astazi un panoul de acest tip cu matrice RGB, putem presupune ca va fi vorba tot de un ecran PenTile, insa tinand cont de noul aranjament al subpixelilor folosit pentru fabricarea ecranului modelului Galaxy Note II si de densitatea de 441 ppi, probabil ca acest inconvenient nu va deranja prea mult.

Platforma hardware speculata este Exynos 5 Quad, versiunea quad-core a deja lansatului model dual-core Exynos 5250, care a fost implementat in cadrul portabilului Samsung Chromebook si tabletei Google Nexus 10. Cunoscut pana nu demult ca Exynos 5450, acest chip se pare ca nu va mai vedea lumina zilei ca simpla versiune quad-core a modelului actual, ci ca o versiune imbunatatita care va implementa si un procesor grafic ARM T658, superior versiunii actuale T604.

Cel de-al treilea zvon afirma ca viitorul Galaxy S IV va oferi o camera foto cu o rezolutie de 13 megapixeli, zvon pe care l-am auzit de altfel si inaintea lansarii modelului Galaxy Note II dar care nu s-a adeverit.

 

Sursa: gsmarena.com
Leave a comment
More Posts
Comments
Comment