18 Nov 2012

STUDIU – Windows 8 un esec!

18 Nov 2012

Un studiu realizat recent in Statele Unite arata ca cei mai multi dintre utilizatorii de Windows au aflat de recent lansatul Windows 8, insa putini si-ar schimba actualul sistem de operare pentru a trece la cel mai nou produs de la Microsoft.

Mai mult, o treime dintre utilizatorii de Windows 7, Windows Vista si Windows XP ar achizitiona produs realizat de Apple, daca ar fi sa-si schimbe actualul calculator.

Trebuie reamintit ca Windows 8 vine cu o interfata noua si fluida, o gama larga de aplicatii accesibile odata cu deschiderea Windows Store si disponibile in intreaga lume pe mai mult de 1.000 de PC-uri si tablete certificate Windows 8. Acesta este disponibil in doua variante de licentiere, Windows 8 si Windows 8 Pro.

Din studiul realizat de Avast reiese ca 6 din 10 americani au aflat de lansarea Windows 8, insa, din totalul respondentilor (utilizatori ai produselor Microsoft), numai 9% si-ar cumpara un calculator care sa opereze cel mai recent produs Microsoft. 70% dintre acestia prefera sa pastreze actualul sistem de operare: 65% – Windows 7, 22% – Windows XP si 8% – Windows Vista.

La numai cateva zile de la lansarea Windows 8, CEO-ul Steve Ballmer a anuntat ca Microsoft a vandut deja 4 milioane de pachete Windows 8.

Studiul condus de Avast contazice, in schimb, entuziasmul lui Ballmer. 16% dintre utilizatorii pachetelor Windows planuiesc sa renunte la actualul calculator, insa dintre acestia, 30% vor sa treaca la un iPad, iar 12% la un Macintosh.

 

 

Sursa: capital.ro
Leave a comment
More Posts
Comments
Comment