19 Nov 2012

Sony planuieste un rival pentru iPhone 5 si Galaxy S3

19 Nov 2012

Sony incearca sa-si rotunjeasca veniturile aflate in declin prin lansarea unui nou smartphone Android destinat pietei high-end, cu performante demne de nivelul competitiei oferite de Samsung Galaxy S3 si iPhone 5.

Telefonul isi va face aparitia expozitiile MWC 2013 si CES 2013, unde va putea fi admirat indeaproape de catre membrii presei. Potrivit informatiilor furnizate de catre Dennis Van Schie, seful diviziei de marketing si vanzari pentru Sony Mobile, compania nu are planuri imediate pentru lansarea unui terminal Windows Phone, astfel ca eforturile vor fi concentrate in principal pe dezvoltarea de telefoane cu Android.

                                            Sony C6603 Yuga

Cat despre specificatiile noului varf de gama, singurul terminal Sony care ne-ar putea oferi cateva indicii este modelul C6603 Yuga. Si acesta cunoscut doar prin zvonuri, pare sa foloseasca un chipset Qualcomm Snapdragon S4 cu nucleu quad-core la 1.5 GHz, 2 GB memorie RAM si o camera foto de 12 MP. Pentru ambele modele piesa de rezistenta pare sa fie insa ecranul, care cel putin in cazul lui Sony C6603 Yuga se poate lauda cu rezolutie Full HD si abilitatea de a reda imagini la o claritate cu adevarat impresionanta.

Sursa: gsmarena.com
Leave a comment
More Posts
Comments
Comment